dijous, 12 de febrer del 2009

Celabrant el dia de Darwin

Qualsevol blog que parli algun cop de Ciència, aquest any 2009 ha de fer referència, sens dubte, a Charles Darwin i al fet que aquest any es celebra el 200 aniversari del seu naixement (en concret, avui 12 de febrer és el Darwing Day) i el 150 aniversari de la publicació del seu llibre "Origen de les espècies". Coincidint amb la iniciativa Blog for Darwin, aquest blog hi contribueix amb un breu qüestionari sobre Darwin. T'atreveixes a contestar a les preguntes?

Si vols estudiar una mica abans de fer el qüestionari o descobrir noves coses al voltant de Darwin pots fer-ho en els enllaços següents:

dimarts, 3 de febrer del 2009

Preparant "The Darwin Day"

Aneu-vos preparant pel Darwin day, el dia de Darwin. Serà el proper 12 de Febrer, dia en que es celebra el dia del seu naixement. Aquest any serà realment especial, doncs es celebra el 200 aniversari del seu naixement i el 150 aniversari de la publicació del seu llibre "Origen de les espècies". Hi ha un munt d'actes programats arreu del món per aquest dia i també haureu vist a les revistes, suplements dominicals, ... un munt de reportatges sobre Darwin. Una iniciativa molt encertada anomenada Blog for Darwin pretén recollir tots els blogs que durant el dia 12 o dies posteriors parlaran sobre Darwin. Ja us avanço que aquest blog contribuirà al dia Darwin i per això ja ha estat inscrit en aquesta iniciativa del Blog for Darwin. A més, per a que us aneu preparant he afegit un compte-enrera pels dies que queden.



Per a que aneu fent boca, us deixo una petita tira còmica sobre Darwin i com va salvar el món: