dilluns, 31 d’agost del 2009

Science tattoos

Com que fer-se tatuatges està de moda, per què no un tatuatge amb un tema científic? En aquest blog trobareu algunes idees. Jo us deixo els que he triat per alguns de vosaltres.

Per a un amant dels arbres filogenètics. El que et pot passar però és que es tatuï un "tree of life" i després l'hagi de canviar per un "forest of life":

Pels nomades que viatgen i que ara sembla que l'èxit els porta a estar entre les estrelles:Una cinta de Moebius (que mai s'acaba) com les que representava M.C. Escher:Per a un amb el mateix nom que aquest personatge i que per fi ja no busca més solapaments:

Per a qualsevol malalt dels ordinadorsUna altra manera de portar el teu nom de pila tatuat


5 comentaris:

P ha dit...

Així m'agrada Vallvé, fent propaganda del FOL! :D Bonissis el de l'arbre del Darwin, tot i que el concepte de TOL canvii i que el diagrama s'hauria d'ajustar una mica al paradigma actual, aquest sempre serà el primer i jo me'l faria :P També alguna imatge del FOL podria quedar molt maca, no?

Quin et tatuaries tu? Bé, si no en tens cap d'amagat... :D

Goblin77 ha dit...

El dels solapaments es el que mes currat esta...ejem ejem! El Vallve s'hauria de tatuar ara una proteina interaccionant amb un lligand o algo aixi! :D


Per cert els teus ja han entrenat per Santa Tecla?

Asimetrich ha dit...

Això dels nòmades va per mi? Estrelles dius? Més aviat estrellats! jajaja. M'ha agradat el tattoo, me'l faré amb un rotulador d'aquests indelebles :-).

Vallve ha dit...

Veig que esteu al cas i els tres heu trobat els vostres tattoos, ja me'ls ensenyareu ....
Jo no soc gaire de tatuatges, així que no me'n trobareu cap, encara que no se, ara hi ha força productes làctics, bosses de patates, .. que en porten.
Albertinho, hi tant que estant entrenant per Santa Tecla, per San Magí van tornar a descarregar el 3 de 9 amb folre, ja t'ho explicaré ...

cocoon ha dit...

Hiiiii Santi!!!

M'ha agradat molt aquest post!!..perquè això de combinar ciència amb disseny o art...m'agrada..jejej!!!

M'has de buscar un per mi exclusiu..que me'l faré aquí a Kobenhavn!!

lídia