divendres, 24 d’abril del 2009

Subasta benèfica per a sequenciar el teu genoma

Voleu la seqüència del vostre genoma? Voleu afegir-vos a la llista de personatges il·lustres dels que s'ha seqüenciat el seu genoma i han fet pública la seqüència?
Doncs a partir d'avui i fins el 4 de Maig comença una subasta que ho pot fer possible. El preu de sortida comença amb 68.000$ i la persona que pugi més guanya aquest premi tan especial. A més el guanyador s'emporta:
  • Una còpia digital de la seqüència del seu genoma.
  • Accés a un sofware especialitzat d'una companyia privada per a navegar i explorar el seu genoma.
  • Una taula rodona privada amb experts genetistes, metges i bioinformàtics al Harvard Club de Boston on t'explicaran i discutiran totes les conclusions que es poden extreure avui en dia de la seqüència.
  • Un sopar privat amb el Professor George Church, co-fundador de l'empresa que s'encarregarà de la seqüenciació, i una visita exclusiva a aquesta empresa.
  • 4 nits al Hotel exclusiu "Mandarin Oriental Hotel" a Boston.




Què us sembla? No em queda clar que en faran amb els diners. Sembla que aniran a parar a la X PRIZE Foundation, però per a què?

Més informació.

4 comentaris:

Goblin77 ha dit...

No em queda massa clar que fan aquesta gen del X Prize. Personalment, si no es destinen els diners a la cura d'algunes malalties, ajuda als desafavorits o malalts o a la investigació contra la lluita d'alguna malaltia em sembla una xorrada i un malbaratament dels recursos, que es podrien destinar a projectes més seriosos. Crec que els risc del projecte genoma humà és aquest, que acabi reduït a un espectacle.

Asimetrich ha dit...

jo ho faria, però es que no porto suelto... ;)

Goblin77 ha dit...

Aquest blog està molt mort eh....

Asimetrich ha dit...

ja veus. I això que el tio em va fotre la bronca per què jo no escrivia ... Quin morro!